Hoppa till innehåll

Skol-SM i Västerås (rapport från Robert)

by på 2015-10-13

I helgen, 9 – 11 oktober, spelades Skol-SM i Västerås. Passanten deltog med fem spelare, fördelare på olika åldersklasser: Alexander Jönebring , Alvin Martinsson, Isak Friedrichsen, Melwin Nirelius och Tomas Richtnér. Bäst placering fick Alvin med en 16:e-plats.

I samband med prisutdelningen fick Gunilla Rogenius ett stipendium och en stor schackkung som minne. Gunilla belönades för sina mångåriga insatser för schacket. Att Passanten har en stor ungdomsverksamhet på torsdagar i Ängsnässkolan är till största delen tack vare Gunillas tidigare schackverksamhet under skoltid. Hon ledde skolan till vinst i riksfinalen av SchackFyran 2008. Gunilla sitter idag i Sveriges Schackförbunds arbetsgrupp för SchackFyran. Efter sin pensionering för ett år sedan har vi nu glädjen av att ha Gunilla med vid våra ungdomsträningar på torsdagar.

Skol-SM i Västerås

På bilden ses Gunilla visa upp den stora kungen för Melwin och Isak.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: