Hoppa till innehåll

Bra insats av Robert i SM i Örebro

by på 2013-07-18

Robert blev detta SM enda deltagare från Passanten.  Han gjorde en bra insats och kom på 9:e plats i Veteran-SM med en prestationsranking på 2150.

I bilden nedan ser vi mötet (remi) från nästa sista ronden med Magnus Wahlbom som slutade tvåa i turneringen.

Robert_SM_2013_Örebro

I övrigt kan noteras att SM-gruppen fick ett högdramatiskt slut där Tikkanen gick ikapp Grandelius i sista ronden.  Särspel behövdes därför där det blev remi i de två inledande partierna (där Grandelius haft fördel i bägge).  Två blixtpartier spelades sedan där Tikkanen vann det första och Grandelius det andra vilket ledde till avgörande via ett sk ”Armageddon” parti.  Grandelius hade en vinnande ställning men gjorde en miss efter vilken det inte fanns några vinstchanser; Tikkanen SM-mästare för tredje året i rad således.

Särspelsavgörandet gick att följa via live-sändningarna från SM – stor underhållning.

From → Aktuellt

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: