Hoppa till innehåll

Träna slutspel på www.chesssendgames.com

by på 2013-07-17

Nu finns det en bra (och gratis) möjlighet att träna slutspel på internet.    Bo Brinch har en son som var duktig men som behövde träna slutspel vilket slutade med att han byggde en träningsapplikation åt sonen.

Denna är nu tillgänglig för alla på internet via www.chessendgames.com.   Lägg upp en användare så kan du sedan köra igång.   Alla uppgifter spelas mot en dator tills matt.   Det går att välja nivå och om det skall räknas (slutspels)ranking på de lösta uppgifterna i avdelningen ”Non-Stop Endgames”.

Alternativt kan du vara med i en ”Challenge” där det gäller att samla mest poäng under en löpande 7-dagars period.

Ps.
Det går även att träna taktik via mattsättning i 2, 3 eller 4 drag.
Ds.

From → Aktuellt, Aktuellt

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: