Hoppa till innehåll

Det går mot ljusare tider!

by på 2021-02-09

År 2021 har börjat vakna till.

Det senaste året har restriktionerna lett till stillestånd bland de flesta klubbar och föreningar, vår egen inte minst. Turneringar som tvingats ställa in har återuppstått i ny skepnad, exempelvis, Rilton. En traditionsrik turnering som tidigare arrangerades mitt i stan och som även uppskattades av spontanbesökare. Årets version blev en ‘greatest hits‘ bestående av spelare som tidigare vunnit turneringen, bland annat Juan Bellon.

Traditionellt närschack spelas fortfarande, främst på elitnivå och det ser ut att dröja innan ‘normalt’ seriespel startar. Om du är intresserad av turneringar i Stockholmsområdet, gå hit.
Det pågår mkt aktivitet och försök att nå ut till spelare och entusiaster där ute i stugorna. Ingen har väl missat TV-serien The Queens Gambit?

Vi hoppas att läget blir fortsättningsvis bättre längre fram under året och att vi snart kan återuppta våra verksamheter, såsom seriespel och ungdomsverksamhet.

Kliar det fingrarna finns det utmärkta möjligheter till att träna på nätet, förslagsvis utmanar ni resten av bekantskapskretsen på kombinationsövningar! Först till 3000 vinner ….

Väl mött!

From → Uncategorized

One Comment
  1. Kör gärna också igenom våra egna kombinationsövningar (från juniorträningen) som en repetition av tidigare träningar. Kombinationer är grupperade i teman och kan hittas under Ungdomsverksamheten > Kombinationer.

    Varje omgång har fyra kombinationer och ökar i svårighetsgrad så att kombination fyra är den svåraste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: