Skip to content

Trevlig turnering

by på 25 maj 2015

Som vanligt var vi ganska många Passantare som deltog i Ålandsturneringen. Detta år blev vi 7 st (fr v på bilden) Robert Danielsson,  Ingvar Jordås, Harold Löwing, Björn Löwgren, Anders Lovén, Anders Lundin och Jonas Löfling. Förutom det trevliga umgänget – där Passanten låg på topp! – så vann Jonathan Westerberg tävlingen överlägset. Bland oss kom Jonas först, följd av Anders Lundin också på 5 p. 50% (4,5 poäng) nådde Björn, Anders Lovén, Robert och Ingvar. Som vanligt bjöd pensionaten Solhem på sol, glittrande vatten, fågelliv  och försommargrönska!

Ålandsturneringen 2015

Ålandsturneringen 2015

From → Uncategorized

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s